Chimera Projects, thuis werken met ons online managementsysteem

HLS ISO norm 9001, 14001, 13485 en meer

chimeralogo klein

Chimera Projects BV is gespecialiseerd in ISO normen op basis van de High Level Structure. Met onze vele jaren ervaring in Managementsystemen helpen wij bedrijven de organisatie op een hoger plan te brengen, zonder dat dat leidt tot bureaucratie.

Ons uitgangspunt is dat een praktische invulling bijdraagt aan het centraal stellen van het ondernemerschap en dat ISO weer leuk wordt.  Wij zijn gestart vanuit de visie en kernwaarde kennis te willen delen en MKB bedrijven een methode te kunnen bieden waarmee de transitie naar de HLS ISO normen gemakkelijk kan worden uitgevoerd, en beheer vanuit deze methode overzichtelijk wordt voor de organisatie. De beschikbaarheid van informatie maakt kostenbesparing intern en extern mogelijk. Integratie van onder andere VCA of BRL’s zijn mogelijk waardoor een overzichtelijk managementsysteem ontstaat.

Onze missie is toegevoegd waarde, om het werken met managementsystemen weer interessant te maken voor bedrijven; naarmate het bedrijf meer zelf doet, zal het managementsysteem meer voor het bedrijf doen.

Daarbij zijn onze kernwaarden ontdekken, persoonlijk, maatwerk, deskundigheid en veiligheid van belang.

De Chimera® methode is een online systeem onder Microsoft Sharepoint en bevat alle handvatten en tools die het makkelijk maken om aan normelementen te voldoen.  In Chimera® kan gewerkt worden met Word, Excel en PDF, de programma’s waar veel bedrijven al mee werken. In de organisatie heeft een beheerder de mogelijkheden documenten toe te voegen, te categoriseren en beschikbaar te maken binnen het bedrijf. Documenten en registraties uit bestaande normen kunnen gebruikt worden, en waar nodig aangevuld tot de normvereiste.
De structuur helpt stap voor stap door de normvereisten te lopen en een invulling te geven die past bij de organisatie.

Het Chimera® pakket wordt direct onder Microsoft gehost binnen een beveiligde omgeving en is met een inlogcode, internetverbinding en een pc of tablet overal beschikbaar.

Met de ruime ervaring in verschillende disciplines hebben we veel te bieden!

www.chimeraprojects.nl